Det finnes mange fotografer der ute, så hvorfor skal dere velge meg?

Under vil dere se en liste over hvilke grunner dere har for å velge meg som deres fotograf. Se også en del tilbakemeldinger jeg har fått lengre ned på siden 🙂

  • Dere har kikket på galleriet, og liker det dere ser!
  • Kanskje er dere her fordi andre har anbefalt meg. Jeg har fått mange av jobbene mine via anbefalinger.
  • Det blir ikke kleint! Jeg vet at dere brudepar (ofte) ikke er erfarne modeller, og noen av dere er ikke komfortable foran kamera. Jeg har finpusset på ulike teknikker for å gjøre fotograferingen til noe gøy, og det fungerer godt – hver gang!
  • Dere får en nysgjerrig og interessert fotograf. Jeg har erfaring fra ulike områder innen fotografi, som gjør at jeg kjenner kameraet mitt ut og inn, og har god kompetanse på hvordan man får det beste ut av ulike situasjoner.
  • Jeg svarer raskt. Når dere kontakter meg på epost, chat eller lignende, så svarer jeg som oftest umiddelbart, eller i løpet av en times tid. (Unntaket er vel om jeg er i gang med å fotografere et bryllup da 🙂
  • Dere får en fotograf som fungerer veldig godt sammen med andre mennesker. Jeg gjemmer meg ikke bare bak kamera, da blir det ofte en litt anspent stemning. Etter et par timer sammen er vi gjerne blitt gode venner også. De beste og mest ekte bildene får en når en slapper av sammen med fotografen.
  • Forutsigbart. Prisen dere får, er den dere betaler til slutt. Dere får ingen overraskelser etterpå hvor dere må betale ekstra for bilder i full oppløsning eller bilder uten min logo på.
  • Sikkerhet. Jeg har alltid med meg minst to like kamera på oppdrag. Dette gjør at jeg alltid har fungerende kamera selv om et av dem skulle svikte. Hvert kamera har to separate minnekort og hvert blide jeg tar blir lagret på begge to samtidig. Selv om et minnekort skulle ryke, så har jeg fortsatt bildene på det andre.

Noen tilbakemeldingene jeg har fått:

Maren & Kristian

Vi er veldig fornøyd med fotograf Christian Fagerland. Vi hadde First look fotografering, og vanlig portrettfoto etterpå. Han var veldig flink på å gjøre oss komfortable foran kamera, og morsom. Vi fikk bildene raskt tilbake, og kunne ikke vært mer fornøyde. Anbefaler på det sterkeste❤️

Siril & Anders

Vi er veldig fornøyd med valget av Christian Fagerland som vår bryllupsfotograf. Han er flink til å gjøre deg komfortabel foran kamera, tilpasser seg lett og gjør alt for at du skal få de beste bildene som mulig.
Anbefales! ?

Anette & Lars Tore

Chrstian tok bilder i vårt bryllup og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Han har en helt egen evne til å fange vakre øyeblikk mellom mennesker, hvor de ikke er klar over at de blir tatt bilde av. Det gjør at bildene som vi nå sitter igjen med er helt fantastiske og unike. Anbefaler Christian på det varmeste ❤

Camilla & Vegard

Takk for noen nydelige bilder Christian ????? glad vi valgte deg til å forevige den kjekke dagen med flotte bilder ????? #bestiklassen #10av10 #fornøyd #anbefales?

Hilde & Henning

Tusen takk ? Vi er veldig fornøyd. Gleder oss til å kunne bestille forstørrelser til vegg og album.

Kristin & Thomas

Takk for supre bilder! Vi er veldig fornøyde!! 

Vi kommer til å anbefale deg til venner og kjente 🙂

Mona & Anders

Wow, her var det mye fint! Tusen takk ?

Benedicte & Lars

Fantastiske bilder! Vi er strålende fornøyd med jobben du har gjort, og er veldig enige om at vi sitter igjen med kjempefine bilder! Tusen takk! 

Karina & Håvard

Fantastisk!! Tusen takk for utrolig flotte bilder. Har fanget mange av de viktige øyeblikkene for oss:) Veldig fornøyd med fargene og alle de nære bildene ? Akkurat som vi håpte ?