Hvorfor velge meg?

Det finnes mange fotografer der ute, så hvorfor skal dere velge meg?

Her er noen av grunnene dere har for å velge meg:

  • Dere har kikket på galleriet, og liker det dere ser. Et bilde sier mer enn 1000 ord, ikke sant?
  • Kanskje er dere her fordi andre har anbefalt meg. Jeg har fått store deler av jobbene mine via anbefalinger.
  • Sikkerhet. Jeg har alltid med meg minst to like kamera på oppdrag. Hva om fotografen kun har med seg ett, og det svikter? Hvert kamera har to separate minnekort og hvert blide jeg tar blir lagret på begge to samtidig. Selv om et minnekort skulle ryke, så har jeg fortsatt bildene på det andre.
  • Dere får en nysgjerrig og interessert fotograf. Jeg har erfaring fra ulike områder innen fotografi, som gjør at jeg kjenner kameraet mitt ut og inn, og har god kompetanse på hvordan man “skaper magi” i ulike miljøer.
  • Dere får en fotograf som fungerer veldig godt sammen med andre mennesker. Jeg gjemmer meg ikke bare bak kamera, da blir det ofte en litt anspent stemning. Etter et par timer sammen er vi gjerne blitt gode venner også. De beste og mest ekte bildene får en når en slapper av sammen med fotografen.
  • Forutsigbart. Prisen dere får, er den dere betaler til slutt. Dere får ingen overraskelser etterpå hvor dere må betale ekstra for bilder i full oppløsning eller bilder uten min logo på.