Skip to main content

Dette sier parene

jeg har fotografert

Jeg blir så glad for tilbakemeldinger! En fotograf er gjerne en kreativ sjel som legger mye av seg selv i arbeidet. Derfor er det så kjekt å få høre hva parene synes om bildene jeg har levert!

Ekstra kjekt er det at ting jeg vektlegger tungt selv, er ting brudeparene også opplever. Jeg er opptatt av at fotograferingen skal oppleves som en positiv del av dagen, ikke bare noe en må få unnagjort.

Så bla nedover og hør hva tidligere brudepar jeg har fotografert har å si.

Vi hadde Christian som fotograf i vårt bryllup, og er så ubeskrivelig fornøyd med arbeidet. Han har virkelig fanget unike øyeblikk, og foreviget så mange nydelig stunder fra bryllupet som selv ikke vi fikk med oss på dagen. Han jobbet "stille" og effektivt, og vi merket ikke at det var fotograf tilstede verken under vielse, middag eller festen. Han var også veldig behagelig å samarbeide med, og var en koselig kar! Har ikke ord for hvor utrolig flotte bildene ble, og vi anbefaler han på det sterkeste til alle og enhver!

Isabella og SondreLykkelig gift

Anbefales bryllup's fotograf 👍
Meget flink fotograf Christian.
Til å ta portrettbilder og kirke vielse
Jeg og min mann er meget fornøyd med bildene

Elisabeth og MatsLykkelig gift

Christian var fotografen i vårt bryllup. Han er utrolig hyggelig, flink, nøye og behagelig å jobbe med. Han tok seg tid til å svare ordentlig på mail første gang vi tok kontakt, noe vi satte veldig stor pris på. Han tok veldig fine bilder av gjester, seremoni og av oss så klart. Bildene ble veldig naturlige, fine og veldig oss. Han ga klare instruksjoner som var lett å følge, og fotograferingen var avslappende og behagelig. Anbefaler Christian på det varmeste

Alia og RogerLykkelig gift

Christian er veldig profesjonell og lett å ha med å gjøre. Han beveger seg diskre rundt og er god på å fange de magiske øyeblikkene.

Marie og DidrikLykkelig gift

Vi hadde Christian som fotograf i vårt bryllup 17.06.23 og kunne ikke vært mer fornøyd! Han blendet godt inn blant gjestene og man merket knapt at han var der. Det var overraskende enkelt å slappe av under fotograferingen, og bildene ble både naturlige (med noen unntak etter egne ønsker for litt humor) og utrolig fine! Vi kan varmt anbefale han til andre!

Kathrine og Tor ErikLykkelig gift

Vi hadde Christian som fotograf i vårt bryllup 22.04.2023. Christian er dyktig i sitt arbeid, veldig hyggelig(!), ryddig fra start til slutt og kan virkelig anbefales!

Elisabeth og MortenLykkelig gift

We hired Christian for our wedding pictures. We had a meeting before the wedding were we made a plan to use the time as best as possible. It helped a lot that he was already known with the location and knew the best spots to take pictures.

Christian is a very nice and easy guy. We felt very comfortable on the day itself and had s lot of fun while he took pictures of us. He gave easy good to follow instructions.

The pictures turned out superb. We loved all the pictures that he took. We will be cherishing this pictures for the rest of our lives. Thank you Christian! 5 stars!

Torunn og DewiLykkelig gift

Christian kan jeg anbefale videre til andre. Han tar gode naturlige bilder, og er effektivt tilstede på den store dagen uten å være "i veien" 😊 han blender godt inn blant dem som er tilstede. En fin og behagelig person!

Kari og MaritLykkelig gift

Behagelig og dyktig fotograf. Vel verdt å få så fine bilder fra dagen. Kan anbefales på det varmeste😊

Merete og FrodeLykkelig gift

Christian er en veldig behagelig person/fotograf og vi er veldig fornøyd med bildene han tok på våres bryllupsdag! Vi er veldig fornøyd! Kan anbefales på det varmeste.

Anny og KristofferLykkelig gift

Vi vil anbefale Christian på det varmeste. Han blenda inn med gjestene, vi la nesten ikke merke til at han var der engang. Fikk en veldig god kjemi fra første stund.
Bildene er kjempefine, levelige og ekte, lite oppstilt. Superfornøyd!
Elen og Adrian

Elen og AdrianLykkelig gift

Christian er en veldig dyktig fotograf. Behagelig å være rundt og får deg til å slappe av. Beveger seg usynlig i bakgrunnen når han skal og fanger de små viktige øyeblikkene. Vi kan anbefale Christian på det varmeste!

Silje og Tor HelgeLykkelig gift

Veldig fornøyd med Christian som fotograf i vårt bryllup. Han klarer å bruke omgivelsene til å ta veldig vakre bilder. Han har også en avslappet og naturlig stil som gjør at bildene ikke blir så «oppstilt og stive». Han var profesjonell og hadde full kontroll. Anbefales!

Jenny og MortenLykkelig gift

Veldig glad vi valgte Christian som fotograf til vårt bryllup. Vi fikk mange flotte bilder til en veldig grei pris. Han oppleves ryddig, profesjonell og i tillegg utrolig hyggelig. Anbefales!

Caroline og ØysteinLykkelig gift

Vi vil anbefale Christian Fagerland som bryllupsfotograf da vi opplevde at han fulgte oss godt opp i forkant av bryllupet og på selve bryllupsdagen. Han tok mange fine bilder og var flink til å få oss til å føle oss komfortable. Vi fikk tilgang til bildene etter kort tid. Vi opplevde han som profesjonell og fleksibel.

Anniken og JohnLykkelig gift

Christian er veldig profesjonell. Han er lett å kommunisere med, både på forhånd og under fotografering. Christian er flink til å veilede underveis og fant mange gode bakgrunner.

Bildene ble levert raskt etter fotografering. Vi anbefaler Christian på det sterkeste.

Cathrine og BårdLykkelig gift

Vi vil si tusen takk til Christian Fagerland som var vår bryllupsfotograf på den store dagen vår. Vi er utrolig fornøyd med bildene som ble tatt både under vielsen og etterpå. Minner for livet. Anbefales helhjertet.

Marte & IvarLykkelig gift

Vi er så fornøyd med Christian som bryllupsfotograf! Han er en veldig flink fotograf. Han så fine muligheter, kom med masse gode tips underveis i fotograferingen og var veldig flink med barna i tillegg.

Ingrid & JørgenLykkelig gift

Vi er veldig fornøyd med fotograf Christian Fagerland. Vi hadde First look fotografering, og vanlig portrettfoto etterpå. Han var veldig flink på å gjøre oss komfortable foran kamera, og morsom. Vi fikk bildene raskt tilbake, og kunne ikke vært mer fornøyde. Anbefaler på det sterkeste❤️

Maren & KristianLykkelig gift

Veldig fornøyd med valget av Christian som bryllupsfotograf på vår store dag! Lett å kommunisere med, behagelig personlighet og ikke minst tar han nydelige bilder. Han fikk fanget mange små øyeblikk og detaljer underveis, og utvalget av bilder ble veldig variert. Kan absolutt anbefales!

Ingunn & HåvardLykkelig gift

Chrstian tok bilder i vårt bryllup og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Han har en helt egen evne til å fange vakre øyeblikk mellom mennesker, hvor de ikke er klar over at de blir tatt bilde av. Det gjør at bildene som vi nå sitter igjen med er helt fantastiske og unike. Anbefaler Christian på det varmeste

Anette & Lars ToreLykkelig gift
Bryllup i Åsane Kirke

Vi er veldig fornøyd med valget av Christian Fagerland som vår bryllupsfotograf. Han er flink til å gjøre deg komfortabel foran kamera, tilpasser seg lett og gjør alt for at du skal få de beste bildene som mulig. Anbefales!

Siril & AndersLykkelig gift

Takk for noen nydelige bilder Christian. glad vi valgte deg til å forevige den kjekke dagen med flotte bilder. #bestiklassen #10av10 #fornøyd #anbefales

Camilla og VegardLykkelig gift