Skip to main content

Dette sier parene

jeg har fotografert

Her lister jeg opp hyggelige tilbakemeldinger jeg har fått fra brudepar jeg har fotografert. Se disse, og flere anmeldelser på Google Bedriftsprofilen min

Christian er en veldig behagelig person/fotograf og vi er veldig fornøyd med bildene han tok på våres bryllupsdag! Vi er veldig fornøyd! Kan anbefales på det varmeste.

Anny og KristofferLykkelig gift

Vi vil anbefale Christian på det varmeste. Han blenda inn med gjestene, vi la nesten ikke merke til at han var der engang. Fikk en veldig god kjemi fra første stund.
Bildene er kjempefine, levelige og ekte, lite oppstilt. Superfornøyd!
Elen og Adrian

Elen og AdrianLykkelig gift

Christian er en veldig dyktig fotograf. Behagelig å være rundt og får deg til å slappe av. Beveger seg usynlig i bakgrunnen når han skal og fanger de små viktige øyeblikkene. Vi kan anbefale Christian på det varmeste!

Silje og Tor HelgeLykkelig gift

Veldig fornøyd med Christian som fotograf i vårt bryllup. Han klarer å bruke omgivelsene til å ta veldig vakre bilder. Han har også en avslappet og naturlig stil som gjør at bildene ikke blir så «oppstilt og stive». Han var profesjonell og hadde full kontroll. Anbefales!

Jenny og MortenLykkelig gift

Veldig glad vi valgte Christian som fotograf til vårt bryllup. Vi fikk mange flotte bilder til en veldig grei pris. Han oppleves ryddig, profesjonell og i tillegg utrolig hyggelig. Anbefales!

Caroline og ØysteinLykkelig gift

Vi vil anbefale Christian Fagerland som bryllupsfotograf da vi opplevde at han fulgte oss godt opp i forkant av bryllupet og på selve bryllupsdagen. Han tok mange fine bilder og var flink til å få oss til å føle oss komfortable. Vi fikk tilgang til bildene etter kort tid. Vi opplevde han som profesjonell og fleksibel.

Anniken og JohnLykkelig gift

Christian er veldig profesjonell. Han er lett å kommunisere med, både på forhånd og under fotografering. Christian er flink til å veilede underveis og fant mange gode bakgrunner.

Bildene ble levert raskt etter fotografering. Vi anbefaler Christian på det sterkeste.

Cathrine og BårdLykkelig gift

Vi vil si tusen takk til Christian Fagerland som var vår bryllupsfotograf på den store dagen vår. Vi er utrolig fornøyd med bildene som ble tatt både under vielsen og etterpå. Minner for livet. Anbefales helhjertet.

Marte & IvarLykkelig gift

Vi er så fornøyd med Christian som bryllupsfotograf! Han er en veldig flink fotograf. Han så fine muligheter, kom med masse gode tips underveis i fotograferingen og var veldig flink med barna i tillegg.

Ingrid & JørgenLykkelig gift

Vi er veldig fornøyd med fotograf Christian Fagerland. Vi hadde First look fotografering, og vanlig portrettfoto etterpå. Han var veldig flink på å gjøre oss komfortable foran kamera, og morsom. Vi fikk bildene raskt tilbake, og kunne ikke vært mer fornøyde. Anbefaler på det sterkeste❤️

Maren & KristianLykkelig gift

Veldig fornøyd med valget av Christian som bryllupsfotograf på vår store dag! Lett å kommunisere med, behagelig personlighet og ikke minst tar han nydelige bilder. Han fikk fanget mange små øyeblikk og detaljer underveis, og utvalget av bilder ble veldig variert. Kan absolutt anbefales!

Ingunn & HåvardLykkelig gift

Chrstian tok bilder i vårt bryllup og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Han har en helt egen evne til å fange vakre øyeblikk mellom mennesker, hvor de ikke er klar over at de blir tatt bilde av. Det gjør at bildene som vi nå sitter igjen med er helt fantastiske og unike. Anbefaler Christian på det varmeste

Anette & Lars ToreLykkelig gift
Bryllup i Åsane Kirke

Vi er veldig fornøyd med valget av Christian Fagerland som vår bryllupsfotograf. Han er flink til å gjøre deg komfortabel foran kamera, tilpasser seg lett og gjør alt for at du skal få de beste bildene som mulig. Anbefales!

Siril & AndersLykkelig gift

Takk for noen nydelige bilder Christian. glad vi valgte deg til å forevige den kjekke dagen med flotte bilder. #bestiklassen #10av10 #fornøyd #anbefales

Camilla og VegardLykkelig gift