Skip to main content

Høsten 2019 fotograferte jeg et bryllup i Sandviken Krike / Sandvikskirken. En flott steinkirke fra 1881 nær sentrum.

Med 560 sitteplasser skulle den holde til de fleste bryllup. Kirken er flott inni, med hvite vegger og mye treverk.

Som fotograf satte jeg stor pris på muligheten til å bevege meg fritt i 2. etg, hvor jeg kunne bevege meg rundt paret og fotografere uten å forstyrre noen i det hele tatt. Jeg fikk vekslet mellom oversiktsbilder og nærbilder (med teleobjektivet) for en god variasjon av bildene.

Etter vielsen, kjørte vi en kilometer ca til et utrolig pent sted for portrettbildene, Mon Plasir som altså bare var noen minutter fra kirken.

Her er litt bilder fra kirken og Mon Plasir.

Har dere booket forograf enda? Hvis ikke, kontakt meg gjerne for å høre om jeg er ledig på deres dag 🙂