Skip to main content

I sommer fotograferte jeg et brudepar som giftet seg på Damsgård Hovedgård i Bergen. Damsgård Hovedgård gir mulighet for en intim og koselig stemning, og vielsen foregår gjerne utendørs. Det var regn i luften på dagen, men, som dere ser på et av bildene under, så tittet solen frem under vielsen 🙂

Hovedgården har en nydelig hage på «begge sider» av gården. Her foregikk takk-og-klem etter vielsen, og vi fikk også tatt noen portrettbilder her, før turen gikk videre til Gamle Bergen og festen der.

Det jeg som fotograf likte spesielt godt her, var den umiddelbare tilgangen til nydelig hage, både til portrettene, og stemningsbilder underveis.

Har dere skaffet fotograf til deres store dag? Hvis ikke, kontakt meg på mail, chat eller telefon, så sjekker jeg om jeg har ledig på deres store dag 🙂