Skip to main content

I sommer fotograferte jeg et par i Sælen Kirke i Fyllingsdalen, Bergen. Her vil jeg skrive litt om hvordan jeg opplevde kirken fra mitt synspunkt som fotograf. Mange av disse betraktningene kan nok komme til nytte generelt sett også.

Det er godt med parkering ved kirken. Det er behagelig for alle. Ellers ligger kirken omgitt av grønne trær i nesten alle retninger. Det er pent og bidrar til en koselig stemning.

Kirken er nokså moderne, og har elegant lyst interiør. Det setter jo jeg som fotograf ekstra stor pris på, da lyset reflekteres godt over flatene, istedenfor å absorberes. Bildene blir teknisk flotte i denne kirken 🙂

I tillegg til å være lys og fin, har kirken romslige områder, slik at jeg som fotograf kan bevege meg nokså fritt uten å bli spesielt synlig for salen. Det betyr at jeg får flotte bilder av dere under seremonien også, noe en ikke alltid kan regne med i alle kirker, hvor fotografene gjerne ikke kan stå slik som jeg måtte gjøre for å få bilder som disse.

Rett utenfor kirken er det god plass for folk å stå og gratulere paret med dagen. Her kan man også ha en bil ventende om man ønsker å kjøre av gårde i stil.

Fra kirken er det kort vei til mange mulige steder for portrettbilder utendørs, da det er flotte naturområder bare få minutters biltur i mange retninger. Denne dagen dro jeg, paret og forloverne til Kyrkjetangen og brukte en liten time her før det bar videre til festen

Da ønsker jeg dere lykke til med bryllupet deres! Om dere ikke har booket fotograf enda, spør meg gjerne om jeg er ledig på deres dag 🙂