Skip to main content

Januar 2021 fotograferte jeg et par som giftet seg på Hotell Norge. Et koselig og intimt korona-vennlig bryllup gjennomført på den flotte Restaurant Nova.

Jeg var booket inn for å fotografere vielsen, og de offisielle bildene i etterkant.

Det fine med å fotografere i sentrum, er kort vei til flotte steder å ta bilder på. Det er ikke mange meter fra utgangsdøren til Hotell Norge å spasere til steder som Musikkpavaljongen/Blomsterpavaljongen, bryggen, festplassen for å nevne noen.

Inne på hotellet også har de satt opp en liten scene med en svær rund lysskive bak som bare skriker om å bli benyttet som bakgrunn for foto 🙂

Under følger noen av bildene jeg tok. Om dere også leter etter fotograf til bryllupet deres, sjekk gjerne ut galleriet mitt om dere liker det dere ser. Gjør dere de, se over prispakkene mine, og ta gjerne kontakt!

Leave a Reply