Skip to main content

Panorama Hotell & Resort på Sotra er et nydelig hotell hvor jeg har fotografert et par bryllup. Å kunne holde vielse og fest på samme sted bidrar til en behagelig dag logistikkmesig

Gjestene trenger bare forholde seg til ett sted hele dagen, og det er gode parkeringsmuligheter ved hotellet.

Vielse utendørs ved havgapet er helt klart en av de fine tingene på denne lokasjonen. Det er rett og slett fantastisk fint der ute, bare se her:

Dersom været er dårlig så kan man holde vielsen innendørs med mange store vinduer mot sjøen, så fint blir det uansett.

Følg meg på sosiale medier:

Portrettbilder

Det er mange fine områder på selve hotellet hvor man kan ta portettbilder, noe som gjør at man ikke behøver dra langt avgårde for disse. Under er noen portrettbilder tatt 20 meter unna der vielsen ble holdt.

Eller man kan reise til et fantastisk sted, 20 minutter fra hotellet, nemlig Golta i Sund. Dette er et sted som tiltrekker fotografer i hopetall året rundt, og det er ikke tilfeldig. Stedet er nydelig!

Det tar altså 20 minutter å kjøre fra hotellet til Golta, og mange par synes dette er en deilig pause i løpet av dagen. Fra parkeringen på Golta og helt ut til kysten, tar det ca 30 min å gå. Men bare 5 minutters gange fra parkeringsplassen har man supre lokasjoner for portretter, så man må ikke gå hele veien ut. Her er noen bilder fra et par som dro fra hotellet for en fotografering på Golta:

Det er verd å kjøre 20 minutter (hver vei) for slike bilder, eller hva? 🙂

Festen

Om vi fotograferer dere på hotellet, eller i nærområdet – eller på Golta, så kan gjestene mingle og kose seg i solen frem til mottakelsen og resten av moroa begynner. Hotellet har fine, lyse lokaler som slipper inn mye lys gjennom hele dagen. Vil man ut og strekke litt på foten og høre på litt bølgeskvulp så er det kort vei til det.

Har dere booket fotograf?

Har dere booket fotograf enda? Ikke? Flott 😀 Ta gjerne kontakt med meg dersom dere liker bildene dere har sett. Se enda flere bilder i galleriet mitt.