Skip to main content

I juli hadde jeg gleden av å fotografere et brudepar som giftet seg i Vikøy Kyrkje i Kvam/Norheimsund.

Kirken ligger koselig til like ved sjøen, og det er gode parkeringsmuligheter i området rundt. Selv parkerte jeg på en liten rasteplass 1-2 minutters gange fra kirken, og det er nok også fint mulig å parkere ved Framnes VGS på lørdager.

Ellers er kirken intim, med store vinduer som slipper inn godt med lys. Det setter jeg som fotograf spesielt stor pris på 🙂

Ellers byr Norheimsund på mange flotte lokasjoner for portrettbilder etter vielsen. I Norheimsund er det postkortmotiv etter postkortmotiv nesten uansett hvor en snur seg.

Under ser dere noen bilder fra fotograferingen i juli 2020. Jeg drar veldig gjerne tilbake til denne kirken, og Norheimsund! Har dere ikke funnet fotograf enda, så sjekk gjerne ut galleriet mitt, og ta kontakt for å høre om jeg er ledig på deres dato. Jeg stiller gjerne <3