Skip to main content

Jeg har vært med på mange vielser på Magistraten (Borgerlig vielse i Bergen). Dette er korte vielser hvor man gjerne disponerer en tidsluke på ca 15 minutter.

Det som er fint, er hvor godt denne tiden er lagt opp. Seremonien oppleves ikke som «hektisk». Ingen av de ansatte står utålmodig og ser på klokken og stresser dere opp. Programmet er rett og slett lagt opp til at 15 minutter er mer enn nok.

Selve lokalet er lyst og fint, og nyoppusset i 2019. Det føles som å komme inn i et skikkelig herskapshus. Man blir møtt av en staselig trapp som vi gjerne kan ta noen gruppebilder i før eller etter vielsen. På toppen av trappen finner vi selve vielseslokalet, som rommer 20 gjester i tillegg til brudeparet.

Som fotograf setter jeg stor pris på de lyse lokalene. Så er det kort vei til ofte brukte lokasjoner for portrettbilder etterpå. For eksempel Gamle Bergen, Nordnesparken, Muséhagen, Gamlehaugen for å nevne noen.

Noen bilder fra Magistraten

Se gjerne galleriet mitt for enda flere bilder. Dersom dere er på jakt etter fotograf til dagen deres, ta gjerne kontakt med meg 🙂