Skip to main content

Jeg har vært med på et par vielser på Magistraten (Borgerlig vielse i Bergen). Dette er korte vielser hvor man gjerne disponerer en tidsluke på ca 15 minutter.

Det som er fint, er hvor godt denne tiden er lagt opp. Seremonien oppleves ikke som «hektisk». Ingen av de ansatte står utålmodig og ser på klokken og stresser dere opp. Programmet er rett og slett lagt opp til at 15 minutter er mer enn nok.

Selve lokalet er lyst og fint, og nyoppusset i 2019. Det føles som å komme inn i et skikkelig herskapshus. Man blir møtt av en staselig trapp som man gjerne kan ta noen gruppebilder i før eller etter vielsen. På toppen av trappen finner vi selve vielseslokalet, som rommer 20 gjester i tillegg til brudeparet.

Etter vielsen kan man gå et par hundre meter og fotografere dere på Blomsterpavaljongen, og/eller reise til andre fine plasser for de offisielle bildene.

Noen bilder fra Magistraten

Se gjerne galleriet mitt for enda flere bilder. Dersom dere er på jakt etter fotograf til dagen deres, ta gjerne kontakt med meg 🙂